Boende i Vemdalen - Om husen och lägenheterna

Letar du ett boende i Vemdalen, och där du kan ställa bilen och promenera ner till affären och Värdshuset samt njuta av ski –in och ski-out läge? Då har vi boendet du letar efter! 

Stuglägenheterna på Brostigen 5 är bestående av två 8-bäddslägenheter på övre plan och två 6-bäddslägenheter på nedre plan, varje lgh på ca 65 m2. Huset ligger ca 50 m från skidbacken som går från 6-stolslinbanan och 200 m från hotellet. Där finns restauranger, skidshop och ICA. Spårcentral med längdskidspår och vessla till jaktstugan finns 500 m från stugan. I lägenheterna finns 3 sovrum, ett med dubbelsäng och två med vångingssängar, bastu , torkskåp , LCD TV . I övrigt fullständigt utrustade.

Båda husen har trådlöst internet, samt altaner med sittplatser och gemensamma kolgrillar. Vi har även utrustat husen med vedeldade badtunnor som ni bokar separat på plats. Ved skaffar man själv.

Stuglägenheterna på Brostigen 8 är bestående av två 10 bädds lägenheter på 120 resp 150 m2 med dubbla badrum bastu i det ena, stort allrum/kök samt sovrum med 2 st dubbelsängar i separata sovrum samt våningssängar. Utmärkt att bo två familjer i. Huset är beläget vid vändplanen bara 10 m från Hilding backen så bättre ski in-ski out får man leta efter på Skalsterrassen. Båda lägenheterna har en mysig öppen spis/kamin.

Stuglägenheterna på Terrassvägen 8 A är bestående av två 6-8 bädds lägenheter på 75 m2 per styck och dubbla badrum/toa, bastu i det ena, stort allrum/kök samt sovrum med 1 st dubbelsäng och 2 sovrum med våningssängar där dom nedre är i 120 cm bredd och då kan man sova 8 pers i varje lgh om man sover två pers i dessa. Huset är beläget vid samma nivå som Brostigen så man har ca 70m till Hildingbacken så ski in- ski out

Stuglägenheterna på Backstigen 8 är bestående av två 6-8 bädds lägenheter på 80 m2 per styck och i två våningar där sovrummet med dubbelsäng är på övervåningen och två sovrum med våningssängar och där dom nedre är i 120 cm bredd och då kan man sova 8 pers i varje lgh om man sover två pers i dessa. På nedre plan finns ett litet allrum med TV, det finns dubbla badrum/toa, bastu i det ena, stort allrum/kök på övre plan med TV . Huset är beläget lite högre upp på Skalsterrassen med härlig utsikt över Hovdefjället och man har ca 50 m till Hildingbacken så ski in-ski out..

Välkomna till oss!